Ispis

Početkom godine započeli su radovi na izgradnji Poduzetničkog inkubatora, projekta vrijednog 18.642.984,00 kuna. Ovaj suvremeni objekt smješten u Industrijskoj ulici u Požegi trebao bi biti završen u proljeće iduće godine, a svojim će stanarima nuditi najam po povoljnijim uvjetima, kao i niz pratećih usluga. Cilj je da se inkubiraju poduzetnici početnici, startup-ovi, kao i svi oni koji se žele baviti poduzetništvom na području grada Požege i Požeško – slavonske županije.

Radovi na izgradnji napreduju prema planu. Trenutno se radi na ugradnji betonske AB ploče kata, dok je u prizemlju započela faza žbukanja.

Inkubator će ponudit svojim stanarima 10 uredskih prostorija (devet uredskih prostora veličine 18m2 i jedan veličine 37m2) opremljenih kvalitetnim uredskim namještajem i potrebnom računalnom opremom; coworking prostor (54m2) koji će moći primiti do 24 korisnika istovremeno; konferencijsku dvoranu (76 m2) opremljenu najsuvremenijom opremom za održavanje seminara, sastanaka, multimedijalnih prezentacija ili audio-video konferencija; multifunkcionalnu dvoranu (55m2) opremljenu multimedijalnim pomagalima pogodnim za sve vrste prezentacija, seminara, predavanja i edukacije u objektu te 4 proizvodne hale (144m2) od kojih svaka uključuje vlastiti ured i sanitarni čvor.