Biramo najbolji projekt EU! - glas za projekt "Poduzetnički inkubator Požega"

Biramo najbolji projekt EU! – glas za projekt “Poduzetnički inkubator Požega”

14.09.2021

Glasajte za projekt Grada Požege – Poduzetnički inkubator Požega

Čak 31 EU projekta natječe se za titulu najboljega u ovogodišnjem izboru za Najbolji županijski EU projekt kojeg organizira Jutarnji list u suradnji s Hrvatskom zajednicom županija, Uredom Europskog parlamenta u Hrvatskoj te portalom župan.hr a uz pokroviteljstvo Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU.

U slijedećih nekoliko dana, do ponedjeljka 20. rujna do 24 sata, imate priliku dati svoj glas za projekt kojeg je kandidirala Požeško-slavonska županija. Stručni žiri izabrat će pobjednike u četiri kategorije, a u petoj vi – Najuspješniji EU projekt prema izboru javnosti.

Pobjednici će biti proglašeni na svečanoj dodjeli koja će se održati na Danima regionalnog razvoja i fondova EU u listopadu.

Bira se pobjednik u kategorijama: Doprinos znanosti i inovacijama, Doprinos lokalnoj i regionalnoj zajednici, Doprinos prekograničnoj suradnji i Doprinos poduzetništvu.

Projekt Poduzetnički inkubator Požega, natječe se u kategoriji – Doprinos poduzetništvu.

Najbolji projekt EU prema glasovima čitatelja portala Jutarnji.hr dobiva posebnu nagradu u kategoriji: Najuspješniji projekt EU po izboru javnosti.

 

Izvor: Jutarnji list – Između 31 EU projekta biramo najbolji: glasajte za svoje favorite!

 

Povezano