Opremanje parkova za vježbanje na otvorenome

Opremanje parkova za vježbanje na otvorenome

29.11.2022

Naziv poziva:

Opremanje parkova za vježbanje na otvorenome

Nadležno tijelo:

Hrvatska lutrija d.o.o.

Aktivnosti poziva:

Povodom obilježavanja 50 godina rada, s ciljem ulaganja u lokalne zajednice kroz povećanje broja sportskih sadržaja u gradovima i općinama Republike Hrvatske te doprinosa zdravlju kroz sport i rekreaciju, Hrvatska Lutrija objavila je Natječaj za dodjelu sredstava jedinicama lokalne samouprave za opremanje Parkova za vježbanje na otvorenom. Hrvatska Lutrija će slučajnim odabirom kroz postupak izvlačenja dodijeliti sredstva za opremanje jednog Parka za vježbanje na otvorenom u jednoj općini ili gradu u svakoj od 20 županija i jednog Parka za vježbanje na otvorenom u Gradu Zagrebu (ukupno 21 park).

Prihvatljivi prijavitelji:

Prihvatljivi prijavitelji su isključivo jedinice lokalne samouprave tj. gradovi i općine u Republici Hrvatskoj. Svaka jedinica lokalne samouprave može prijaviti jedan projekt.

Prihvatljiv iznos:

Ukupni iznos dodijeljenih sredstava je 1.898.694,00 kn (252.000,00 EUR), a iznos financijskih sredstava koji će se dodijeliti i isplatiti jednoj jedinici lokalne samouprave u svakoj županiji može iznositi najviše do 90.414,00 kn (12.000,00 EUR).

Prihvatljivi troškovi:

Financirati se mogu samo stvarni troškovi nastali u svrhu realizacije projekta koji se odnose na kupnju, dobavu i postavljanje fiksne opreme i sprava za vježbanje na otvorenom. Oprema i sprave za vježbanje mogu sadržavati kombinaciju opreme za vježbanje tipa street workout i fitness sprava za vježbanje na otvorenom. Minimalno jedna od sprava mora biti namijenjena osobama s invaliditetom.

Rok za predaju dokumentacije:

Natječaj je otvoren do 9. prosinca 2022. godine do 15:00 sati.

Više informacija na poveznici.

Povezano