Poziv na radionicu "Strateško upravljanje prodajom" i "Organizacija rada prodaje, planiranje i mjerenje rezultata"

Poziv na radionicu “Strateško upravljanje prodajom” i “Organizacija rada prodaje, planiranje i mjerenje rezultata”

20.07.2023

Javna ustanova Lokalna razvojna agencija Požega organizira Radionice pod nazivom „Strateško upravljanje prodajom“ i „Organizacija rada prodaje, planiranje i mjerenje rezultata“ u prostorijama Poduzetničkog inkubatora, na adresi Industrijska 39, Požega. Termini radionica:

  • „Strateško upravljanje prodajom“ – četvrtak 27.07.2023. godine u 09:00h
  • „Organizacija rada prodaje, planiranje i mjerenje rezultata“ – petak 28.07.2023. godine u 09:00h

Radionice su namijenjene poduzetnicima koji posluju više od godinu dana bez obzira na pravni oblik (obrt, mikro, malo, srednje poduzeće) te potencijalnim poduzetnicima. Radionice će voditi Tomislav Lneniček, konzultant za MSP. Voditelj radionice je završio tri različita sveučilišna studija (EFZG, FOI i FPZ). Trenutno radi kao konzultant, mentor, edukator i trener za mala i srednja poduzeća u vlastitoj tvrtki, a osim poslovnog ima i akademskog iskustva kao predavač na VERN-u.

Radionice se održavaju u okviru projekta „Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) – Faza 2“ – BOND 2, čiji je cilj doprinijeti povećanju razine poduzetničkih aktivnosti stvaranjem povoljnijeg poduzetničkog okruženja u svim regijama Republike Hrvatske te na taj način osigurati stabilan rast i razvoj cjelokupnog gospodarstva.

Sudjelovanje na radionici je besplatno. Broj mjesta je ograničen na 40 osoba po radionici.

Prijaviti se možete ispunjavanjem obrasca na ovoj poveznici, a rok za prijavu na radionicu je srijeda, 26. srpanj 2023. godine do 13:00h.

Povezano