STANARSKE PRIČE: 2M INSTALACIJE d.o.o.

STANARSKE PRIČE: 2M INSTALACIJE d.o.o.

30.06.2021

Nakon 7 godina rada kod bivšeg poslodavca i stjecanja iskustva u struci, Marijan se 2019. godine odlučio na samozapošljavanje te uz pomoć Hrvatskog zavoda za zapošljavanje osnovao vlastitu tvrtku. Nakon godinu dana poslovanja, zbog povećanog obujma posla kreće u potragu za uredom, te tako u prosincu 2020. godine postaje stanar u Poduzetničkom inkubatoru Požega.

Posao za koji se Marijan specijalizirao su plinski bojleri i kotlovnice za grijanje i hlađenje te instalacije grijanja koje idu uz to. Već u prvoj godini poslovanja ostvaruje partnerstvo sa tvrtkom „Vaillant“ i tako postaje “Vaillant excellence partner”. Nedugo nakon toga dobiva ovlaštenje od strane HEP-a za izradu plinske instalacije i plinskih priključaka što je preduvjet za uvođenje instalacija te vrste u stambene i poslovne objekte.

Marijanov radni dan je najčešće terenski rad prilikom kojeg savjetuje klijente na lokaciji, radi cijele instalacije plina i grijanja, servisira već prije instalirane sustave ili radi priključke na plinsku mrežu za koje je ovlašten. No, da bi Marijan imao priliku raditi na terenu potreban mu je i ured koji ima u Poduzetničkom inkubatoru Požega gdje prima klijente, savjetuje ih i izrađuje idejna rješenja. Također, izdaje račune ili surađuje s regulatornim tijelima.

U budućnosti se Marijan i dalje misli educirati i certificirati te ulagati u novu opremu, dok će nastaviti pratiti trendove u svom djelokrugu poslovanja.

Za kvalitetnu izradu cjelokupne instalacije grijanja i hlađenja možete ili servis mu se obratiti u ured br. U3, na kontakt.

 

Povezano

STANARSKE PRIČE: Pavić d.o.o.

STANARSKE PRIČE: Pavić d.o.o.

Nakon završetka studija i stjecanja diploma, Josip strojarske, Ana farmaceutske uz posao u struci odlučuju se upustiti u poduzetničke vode. Nije bila laka odluka krenuti od nule u nešto o čemu tada...

STANARSKE PRIČE: M-SIM d.o.o.

STANARSKE PRIČE: M-SIM d.o.o.

Nakon završenog studija strojarstva i stjecanja diplome magistra strojarstva Marko se zapošljava u struci na izradi metalne galanterije, a posebno na izradi metalne galanterije za namještaj gdje ra...