STANARSKE PRIČE: Pavić d.o.o.

STANARSKE PRIČE: Pavić d.o.o.

04.08.2021

Nakon završetka studija i stjecanja diploma, Josip strojarske, Ana farmaceutske uz posao u struci odlučuju se upustiti u poduzetničke vode. Nije bila laka odluka krenuti od nule u nešto o čemu tada ništa nisu znali, ali želja o ostvarenju njihove poslovne ideje je bila jača. Od studenog 2019. godine njihovo trgovačko društvo je stanar Poduzetničkog inkubatora Požega.

Nakon ispitivanja tržišta u tom trenutku samo u Požeško-slavonskoj županiji, otvaranje manje kartonaže se činila kao odlična ideja, što se na kraju pokazalo istinito. Danas se tržište proširilo na cijelu Hrvatsku ali želje i ambicije su sve veće, prostora za napredak uvijek ima. Zapošljavaju još jednog zaposlenika i zajedničkim snagama svakim danom izrađuju tisuće kutija. Prostor u Poduzetničkom inkubatoru im je vjetar u leđa kao poduzetnicima početnicima.

Nakon velikog početnog ulaganja od skoro 400 tisuća kuna koje je većim dijelom financirano kreditom Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) halu su opremili sa četiri stroja: stroj za prosijecanje kartonske ploče, stroj za tisak, stroj za lijepljenje i stroj koji pomoću alata prosijeca kutije različitih oblika. Uz strojeve koje imaju mogu zadovoljiti sve potrebe tržišta.

U budućnosti planiraju zaposliti još nekoliko ljudi kako bi mogli uzimati više posla i iste brže odrađivati.

Ukoliko Vam je potrebna kartonska ambalaža za Vaše proizvode različitih dimenzija i oblika možete im se obratiti u proizvodnoj hali H1, na poveznici.

Povezano

STANARSKE PRIČE: M-SIM d.o.o.

STANARSKE PRIČE: M-SIM d.o.o.

Nakon završenog studija strojarstva i stjecanja diplome magistra strojarstva Marko se zapošljava u struci na izradi metalne galanterije, a posebno na izradi metalne galanterije za namještaj gdje ra...

STANARSKE PRIČE: 2M INSTALACIJE d.o.o.

STANARSKE PRIČE: 2M INSTALACIJE d.o.o.

Nakon 7 godina rada kod bivšeg poslodavca i stjecanja iskustva u struci, Marijan se 2019. godine odlučio na samozapošljavanje te uz pomoć Hrvatskog zavoda za zapošljavanje osnovao vlastitu tvrtku. ...