STANARSKE PRIČE: M-SIM d.o.o.

STANARSKE PRIČE: M-SIM d.o.o.

28.07.2021

Nakon završenog studija strojarstva i stjecanja diplome magistra strojarstva Marko se zapošljava u struci na izradi metalne galanterije, a posebno na izradi metalne galanterije za namještaj gdje radi nešto manje od dvije godine. Tako je i dobio ideju za pokretanje vlastitog posla te osniva svoje trgovačko društvo i u svibnju 2021. godine postaje stanar Poduzetničkog inkubatora Požega u proizvodnoj hali.

Marko se bavi proizvodnjom namještaja po mjeri uz mogućnost dizajniranja i izrade 3D nacrta i vizualizacije proizvoda, doradom već postojećih elemenata i njihovom prenamjenom i prilagođavanjem po potrebama kupaca i uslugama montaže. Ističe da trenutno nitko na tržištu ne nudi kompletnu uslugu od savjetovanja do realizacije projekta, dok se primjenom novih i poboljšanih ideja, postupaka i procesa kreiraju inovativna rješenja za postojeće probleme i bolje iskorištenje što omogućava kontinuirano poboljšavanje proizvoda. U odnosu na postojeća rješenja skraćuje se proces proizvodnje i stvaraju se kvalitetniji proizvodi koji mogu biti personalizirani svakom pojedinom kupcu. Također naglašava da se kombinacijom različitih materijala postiže moderan izgled i funkcionalnost kakva se dosad nije mogla pronaći na tržištu. Kombiniranjem dosad stečenog znanja postiže inovativan pristup rješavanju problema i nove ideje za uređenje i dizajniranje interijera kakvo se ne nudi na tržištu.

Radni dan mu počinje dolaskom u halu gdje organizira cijeli dan. Neki od poslova koje u tom danu radi su nabava materijala i sitnog inventara za izradu elemenata, sama izrada elemenata, montaža izrađenih elemenata na terenu, crtanje i projektiranje 3D modela, savjetovanje i dogovori s kupcima te administrativni poslovi.

Ističe da mu je cilj nakon početnog ulaganja u opremu od oko 150 tisuću kuna, daljnje ulaganje u opremu te stjecanje vlastitog  prostora za rad te kreiranje izložbenog salona namještaja po mjeri. Trenutno zapošljava još jednog djelatnika, a u planu je dodatno zapošljavanje.

Ukoliko trebate namještaj po mjeri ili savjet oko uređenje interijera ili iskoristivosti prostora, možete mu se obratiti u proizvodnoj hali H3, na poveznici.

 

Povezano

STANARSKE PRIČE: Pavić d.o.o.

STANARSKE PRIČE: Pavić d.o.o.

Nakon završetka studija i stjecanja diploma, Josip strojarske, Ana farmaceutske uz posao u struci odlučuju se upustiti u poduzetničke vode. Nije bila laka odluka krenuti od nule u nešto o čemu tada...

STANARSKE PRIČE: 2M INSTALACIJE d.o.o.

STANARSKE PRIČE: 2M INSTALACIJE d.o.o.

Nakon 7 godina rada kod bivšeg poslodavca i stjecanja iskustva u struci, Marijan se 2019. godine odlučio na samozapošljavanje te uz pomoć Hrvatskog zavoda za zapošljavanje osnovao vlastitu tvrtku. ...