STANARSKE PRIČE: Autoservis Gavran j.d.o.o.

STANARSKE PRIČE: Autoservis Gavran j.d.o.o.

21.07.2021

Davor je srednju tehničku školu za autoelektričara završio s odličnim uspjehom te je čak bio nagrađen za učenika generacije u kategoriji majstorskih zanimanja. Mladom autoelektričaru to je bio dodatni motiv za nastavak učenja i stjecanja radnog iskustva kod bivšega poslodavca te je u tom periodu položio i majstorski ispit. S napunjene 23 godine Davor je naposljetku uspio ostvariti zacrtani cilj te otvorio vlastiti autoservis.

Autoservis Gavran je od kolovoza 2019. godine korisnik proizvodne hale u Poduzetničkom inkubatoru Požega što mu je omogućilo nastavak razvoja te unapređenje poslovanja. Kako sam ističe najam prostora u Poduzetničkom inkubatoru Požega financijski ga neusporedivo manje opterećuje nego što bi to bio slučaj kod privatnih iznajmljivača.

Autoservis Gavran danas nudi usluge autoelektrike, automehanike, punjenja i održavanja klima uređaja, vulkanizacije, optike, dijagnostike kao i mnogih drugih. Trenutno servis ima dva zaposlenika, Davora kao majstora autoelektrike i Đuku kao majstora automehanike ali je u planu i dodatno zapošljavanje mladih i ambicioznih ljudi od kojih se očekuje stalno usavršavanje te stjecanje novih znanja i licencija. Davor ističe kako je jedan od razloga za uspjeh svakako podrška majstora Đuke s kojim surađuje od samog pokretanja posla.

Također, autoservis Gavran surađuje sa Tehničkom školom u Požegi te omogućuje mladim praktikantima stjecanje novih znanja i zanata pod vodstvom njihovih mentora. U školskoj godini 2020./2021. praktičnu nastavu je pohađalo 7 praktikanata, što autoelektričara što automehaničara.

Davor za kraj ponovno ističe kako je upravo najam prostora u Poduzetničkom inkubatoru Požega uvelike pomogao prilikom pokretanja vlastitog posla zahvaljujući kojemu će postati vlasnik ne samo servisa već i vlastitog poslovnog prostora u Vidovcima i to sve prije svog tridesetog rođendana.

Za kvalitetne automehaničarske ili autoelektričarske usluge možete mu se obratiti u hali br. H4, na kontakt.

Povezano

STANARSKE PRIČE: Pavić d.o.o.

STANARSKE PRIČE: Pavić d.o.o.

Nakon završetka studija i stjecanja diploma, Josip strojarske, Ana farmaceutske uz posao u struci odlučuju se upustiti u poduzetničke vode. Nije bila laka odluka krenuti od nule u nešto o čemu tada...

STANARSKE PRIČE: M-SIM d.o.o.

STANARSKE PRIČE: M-SIM d.o.o.

Nakon završenog studija strojarstva i stjecanja diplome magistra strojarstva Marko se zapošljava u struci na izradi metalne galanterije, a posebno na izradi metalne galanterije za namještaj gdje ra...

STANARSKE PRIČE: 2M INSTALACIJE d.o.o.

STANARSKE PRIČE: 2M INSTALACIJE d.o.o.

Nakon 7 godina rada kod bivšeg poslodavca i stjecanja iskustva u struci, Marijan se 2019. godine odlučio na samozapošljavanje te uz pomoć Hrvatskog zavoda za zapošljavanje osnovao vlastitu tvrtku. ...