STANARSKE PRIČE: Invictum j.d.o.o.

STANARSKE PRIČE: Invictum j.d.o.o.

02.06.2021

Kao zaposlenik poduzeća Vitam Agere d.o.o na mjestu programera za web aplikacije Ivan 2013. godine osniva vlastito trgovačko društvo. U početku je bila riječ o zabavi i hobiju, no uskoro cijela priča napreduje te se Ivan bazira samo na razvoj vlastito društva.

Ivan je od srednje škole sudjelovao na državnim natjecanjima iz područja informatike. Nakon završene treće godine preddiplomskog studija Računarstva na Elektrotehničkom fakultetu u Osijeku zapošljava se kao programer poslovnih aplikacija u poduzeću NTH Media u Osijeku, te tamo radi do završetka diplomskog studija (do kraja 2012 godine). Nakon toga se zapošljava u poduzeću Vitam Agere d.o.o. i ubrzo osniva vlastito – Invictum j.d.o.o.

Invictum j.d.o.o. trenutno ima 2 stalno zaposlena djelatnika, te nekoliko vanjskih suradnika. Danas izrađuju prilagođene web aplikacije i web stranice za klijente, te iznajmljuju korištenje nekih vlastitih programskih rješenja, a stanari Poduzetničkog inkubatora Požega su od kolovoza 2019. godine što je Ivanu znatno olakšalo dnevne aktivnosti s obzirom da i njegovom poslu ipak treba službeni prostor za prijem stranaka te sastanke koji rade prilikom izrade aplikacija.

Radni dan naravno započinje kuhanjem šalice kave. Ostatak dana se uglavnom odnosi na rad u uredu i to poslovi komunikacije s klijentima i puno programiranja u raznim programskim jezicima.

Poduzeće ima veliki broj završenih projekata za klijente, neki od njih su:

  • Web aplikacija za copywriting – aplikacija za klijenta koji ima 200+ web stranica i 10+ zaposlenih ljudi za pisanje tekstova. Zaposlenici putem jednog sučelja pišu zadane tekstove dok se aplikacija brine o: objavi tekstova na odredišnoj web stranici, postavljanjem slika uz tekst, formatiranjem sadržaja i ubacivanjem raznih dijelova koda za SEO, automatsko povezivanje relevantnih sadržaja, provjera pravopisa, provjera da sadržaj nije kopiran s nekog drugog web mjesta, te obračun plaće za djelatnike
  • Web aplikacija za rezervaciju brodova – izrada aplikacije prema specifikaciji klijenta koja služi za upravljanjem flotom brodova
  • Sustav za kompletno upravljanje, praćenje statistike i prikaz astro savjetnika
  • Razne unikatne web stranice

Također imaju i svoja rješenja koja iznajmljuju klijentima:

  • SMS Gateway – sustav za slanje SMS poruka raznih namjena. Slanje bulk SMS poruka, slanje poruka preko API sučelja, slanje preko Alfanumerika i sl. Riječ je o ogromnom i kompleksnom sustavu sa cijelim nizom mogućnosti.

Ako trebate izradu web aplikacije prema Vašim specifikacijama ili web stranice možete im se obratiti u ured broj U4, na poveznici.

Povezano

STANARSKE PRIČE: Pavić d.o.o.

STANARSKE PRIČE: Pavić d.o.o.

Nakon završetka studija i stjecanja diploma, Josip strojarske, Ana farmaceutske uz posao u struci odlučuju se upustiti u poduzetničke vode. Nije bila laka odluka krenuti od nule u nešto o čemu tada...

STANARSKE PRIČE: M-SIM d.o.o.

STANARSKE PRIČE: M-SIM d.o.o.

Nakon završenog studija strojarstva i stjecanja diplome magistra strojarstva Marko se zapošljava u struci na izradi metalne galanterije, a posebno na izradi metalne galanterije za namještaj gdje ra...