STANARSKE PRIČE: LOOD, obrt za informatičke usluge

STANARSKE PRIČE: LOOD, obrt za informatičke usluge

14.07.2021

Nakon završetka studija na Fakultetu organizacije i informatike Varaždin (FOI) te višegodišnjeg rada u IT tvrtkama Ivan je 2021. godine otvorio LOOD, obrt za informatičke usluge te postao stanar Poduzetničkog inkubatora Požega.

Njegov obrt pruža usluge izrade desktop i web digitalnih rješenja što ističe kao osnovnu djelatnost, osim toga nudi usluge IT savjetovanja kao i održavanja i nadogradnje postojećih desktop i web digitalnih rješenja. Kako trenutno nema zaposlenih djelatnika Ivan je uglavnom orijentiran na inozemno tržište te rad s klijentima iz Ujedinjenog Kraljevstva te Njemačke.

Uobičajeni radni dan počinje oko 10 sati radnim sastankom s klijentom tijekom kojega se definiraju ciljevi i posao koji se treba obaviti taj dan te evaluacijom posla obavljenog prethodnog dana. Nakon obavljenog sastanka Ivan dalje radi na programiranju. Kako sam kaže, radno vrijeme ne postoji te ovisi o zadanim rokovima.

Ivan trenutno radi na razvoju vlastitih digitalnih proizvoda za koje očekuje kako će svijetlo dana ugledati u narednih godinu dana a zatim planira  širenje posla te dodatno zapošljavanje.

Ako trebate uslugu izrade desktop i web digitalnih rješenja ili njihovo održavanje i nadogradnju kao i IT savjetovanje možete mu se obratiti u ured broj U8, na poveznici.

Povezano

STANARSKE PRIČE: M-SIM d.o.o.

STANARSKE PRIČE: M-SIM d.o.o.

Nakon završenog studija strojarstva i stjecanja diplome magistra strojarstva Marko se zapošljava u struci na izradi metalne galanterije, a posebno na izradi metalne galanterije za namještaj gdje ra...

STANARSKE PRIČE: 2M INSTALACIJE d.o.o.

STANARSKE PRIČE: 2M INSTALACIJE d.o.o.

Nakon 7 godina rada kod bivšeg poslodavca i stjecanja iskustva u struci, Marijan se 2019. godine odlučio na samozapošljavanje te uz pomoć Hrvatskog zavoda za zapošljavanje osnovao vlastitu tvrtku. ...

STANARSKE PRIČE: Hirsch studio

STANARSKE PRIČE: Hirsch studio

Nakon završetka stručnog studija informatike Antun je desetak godina bio freelancer u području back-end i web dizajniranja. U kolovozu 2018. osniva vlastiti obrt nakon upita klijenta iz SAD-a kako ...